미니냉동고

냉장고속야채 맛있게 처리하세요닭가슴살두부야채볶음

페이지 정보

작성자 쿠킹미미Mimi 작성일21-01-18 00:00 조회0회 댓글0건

본문



쿠킹미미블로그
http://blog.naver.com/duaal12

두부도 반모 남아있고, 파프리카 버섯이 조금씩 남아있고 남아있는 채소로
닭가슴살 넣어서 볶음요리 해봤어요.

재료: 닭가슴살 2팩 200g
두부반모, 노랑,빨강파프리카1/4씩
양파반개, 새송이버섯반개
청량고추2개
양념: 고추장1Ts, 고추가루1ts, 설탕1Ts, 간장2Ts, 참기름1ts, 깨소금1ts

1. 두부를 앞뒤로 노릇하게 굽는다.
2. 파를 넣어 두부와 같이 굽는다.
3. 온갖채소를 두모비슷하게 썰어 넣는다.
4. 닭가슴살도 잘라서 넣고 양념한다.
5. 저으며 섞어준다.
6. 국물이 많이 나오므로 5분 정도 졸인다.
7. 간을 본 후 그릇에 담는다.


I made it with vegetables and tofu in the refrigerator.

Ingredients: 2 packs of chicken breast 200g
Half a head, half a hat, yellow, red paprika.
Half onion and half new mushroom.
2 soft peppers
Seasoned: 1 ts of red pepper paste, 1 ts of red pepper powder, 1 ts of sugar, 2 ts of soy sauce, 1 ts of sesame oil, 1 ts of sesame salt.

1. Grill tofu brown back and forth.
2. Add scallions and bake them with tofu.
3. Cut all kinds of vegetables into two equal pieces.
4. Add the sauce and cut the chicken breast.
5. Stir and mix.
6. Boil it down for about 5 minutes because the soup is too much.
7. Season it and put it in a bowl.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

Total 2,554건 1 페이지
게시물 검색
Copyright © www.icheoncj.kr. All rights reserved.  Contact : help@oxmail.xyz